Olaplex

Olaplex

Olaplex is zowat de Heilige Graal van haarkleuringen. Met deze producten wordt het haar sterker, kleurvaster en soepeler. Het kan gebruikt worden voor alle haartypes, alle kleuringen en alle toepassingen, van eenvoudige highlights tot balayages. Met Olaplex hoeft u geen schrik meer te hebben van beschadigd haar. Ontdek nu zelf dit baanbrekende product bij Mado!

De Olaplex formule

Laten we eerst een kijkje nemen naar de wetenschappelijke kant van Olaplex. Olaplex is een additief dat gebroken zwavelzuurbruggen in chemisch behandeld haar herstelt. Het resultaat is sterker haar dat langer zijn kleur behoudt. Bovendien dachten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, de ontwikkelaars van deze producten, ook aan de dermatologische eisen. Olaplex is namelijk vrij van siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden.

Een compleet gamma

Olaplex biedt een compleet pakket haarverzorgingsproducten aan. Mix de Olaplex Bond Multiplier N°1 met de haarkleuring voor extra kleurvastheid en gebruik de Bond Perfector N°2 na het spoelen om haarbreuk te voorkomen. Tenslotte is er nog de Hair Perfector N°3. Met dit product kan de klant tussen de behandelingen door zijn haar sterk en gezond houden.

Bestel Olaplex online bij Debbie, maak een afspraak voor de behandeling in haar kapsalon.

Ben u overtuigd van de voordelen van Olaplex?